Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Attica Bank: «Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης, τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Attica Bank: «Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης, τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο κ. Κασσελάκης δίνει συνέχεια στο ζήτημα των καταγγελιών του για τη συμμετοχή του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank.

«O Γιάννης και ο Γιώργος είναι συνέταιροι σε εταιρεία στην Αττική. Ο Γιάννης βάζει σε τρεις δόσεις 800 ευρώ και ο Γιώργος σε δύο δόσεις 300 ευρώ. Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης; Τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Μέσω αυτής της αινιγματικής ανάρτησης, ο κ. Κασσελάκης δίνει συνέχεια στο ζήτημα των καταγγελιών του για τη συμμετοχή του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες παρεμβάσεις του ο κ. Κασσελάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το Δημόσιο θα διαθέτει το 33% της Τράπεζας Αττικής έχοντας υποστεί ζημία 800 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιδιώτες με μόλις 300 εκατομμύρια, θα βρεθούν με το 51% των μετοχών της Τράπεζας! Ιδιωτικός τραπεζικός πυλώνας με επένδυση του Δημοσίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πού θα κριθεί το deal για την πώληση της Evergood

Στα 1.404 ευρώ ο μέσος μισθός τον Ιανουάριο - Αυξήθηκε κατά 3,38% μέσα σε ένα έτος

Κρυπτονομίσματα: Το φορολογικό κενό «μπλοκάρει» τα κέρδη των επενδυτών

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider