Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Attica Bank: «Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης, τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Attica Bank: «Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης, τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;»
Ο κ. Κασσελάκης δίνει συνέχεια στο ζήτημα των καταγγελιών του για τη συμμετοχή του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank.

«O Γιάννης και ο Γιώργος είναι συνέταιροι σε εταιρεία στην Αττική. Ο Γιάννης βάζει σε τρεις δόσεις 800 ευρώ και ο Γιώργος σε δύο δόσεις 300 ευρώ. Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης; Τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Μέσω αυτής της αινιγματικής ανάρτησης, ο κ. Κασσελάκης δίνει συνέχεια στο ζήτημα των καταγγελιών του για τη συμμετοχή του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες παρεμβάσεις του ο κ. Κασσελάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το Δημόσιο θα διαθέτει το 33% της Τράπεζας Αττικής έχοντας υποστεί ζημία 800 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιδιώτες με μόλις 300 εκατομμύρια, θα βρεθούν με το 51% των μετοχών της Τράπεζας! Ιδιωτικός τραπεζικός πυλώνας με επένδυση του Δημοσίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΥΠΕΘΟ: Ο κ. Κασσελάκης να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Attica Bank - Η τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού επί ΣΥΡΙΖΑ

Με «δύναμη πυρός» καταθέσεις 10 δισ. ευρώ η συνένωση δυνάμεων Attica - Παγκρήτιας

Στεργίου: Η ΕΥΔΑΠ καταλύτης λύσεων στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider