Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη: «Ζητώ συγγνώμη - Ήταν μια κακιά στιγμή»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη: «Ζητώ συγγνώμη - Ήταν μια κακιά στιγμή»
Φανερά ενοχλημένα είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον χορό του Γιώργου Πατούλη - Συγγνώμη από τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Φανερά ενοχλημένα είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον χορό του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, στο Ζάππειο Μέγαρο – εν μέσω των καταστροφικών φωτιών – για τη 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ' όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, αρκετά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στήριξή του στην Περιφέρεια στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έκανε γρήγορα τον γύρο των social media, αποτυπωνόταν ο Περιφερειάρχης να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ωστόσο, η κίνηση του κ. Πατούλη να χορέψει εν μέσω των ανεξέλεγκτων πύρινων μετώπων, που μαίνονταν σε αρκετές περιοχές της χώρας, φέρεται να προκάλεσαν την αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού, οι οποίοι δεν απέκλεισαν τίποτα αναφορικά με την παροχή υποστήριξής του στις επερχόμενες κάλπες.

Ζήτησε συγγνώμη ο Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως ήταν «μια κακιά στιγμή».

«Χθες, παρευρέθηκα σε μία εκδήλωση των γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο προς τιμήν τους. Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν από την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους και εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους» ανέφερε αρχικά.

«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πυροσβεστική: 51 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη

ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν «προσωπικούς λόγους» παραίτησης Μηταράκη τις διακοπές του, τη στιγμή που η χώρα καίγεται

gazzetta
gazzetta reader insider insider