ΣΥΡΙΖΑ για Κατρούγκαλο: Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για Κατρούγκαλο: Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας
«Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του

«Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, παίρνοντας θέση αναφορικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου περί «αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών».

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κατρούγκαλος με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας πως «αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η μεσαία τάξη, με μεγάλες θυσίες, πλήρωσε πανάκριβα την κρίση και τις αλαζονικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη που δεν νοιάστηκε. Η μεσαία τάξη, λοιπόν, μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται.

Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία είναι απόλυτα σαφές ως προς αυτό. Είναι το συλλογικό μας όραμα, η ηθική μας υποχρέωση, που μας δεσμεύει να το κάνουμε πράξη.

Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή.

Ο ελληνικός λαός την Κυριακή θα κληθεί να προσυπογράψει με την ψήφο του το Συμβόλαιο Αλλαγής και Εμπιστοσύνης και μόνο αυτό. Και να μας κρίνει από την υλοποίησή του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στασινός κατά Κατρούγκαλου: Ποτέ ξανά δήμευση του εισοδήματος μέσω ασφαλιστικών εισφορών

Υπ. Εργασίας: Τριπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές με επιστροφή του νόμου Κατρούγκαλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider