Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: Με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και κατ’ οίκον περιορισμό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: Με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και κατ’ οίκον περιορισμό
Η κα Καϊλή αποφυλακίζεται με βραχιολάκι και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Την πόρτα των φυλακών του Χάρεν πέρασε η Εύα Καϊλή, καθώς οι βελγικές Αρχές αποφάσισαν την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι.

Λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα αμάξι με φιμέ τζάμια βγήκε και επιτάχυνε, ενώ τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι κατέγραφαν τη στιγμή.

Η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Η κα Καϊλή αποφυλακίζεται με βραχιολάκι μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών του Βελγίου και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Σε δήλωσή της στην La Repubblica, η κα Καιλή εξέφρασε την ανυπομονησία της να βρεθεί εκτός φυλακής και να περάσει την ημέρα με την κόρη της. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα τη βλέπω μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου».

Οι όροι της αποφυλάκισης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, μόλις επιστρέψει σπίτι, η Εύα Καϊλή θα κληθεί να δώσει στις αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να είναι προσβάσιμη σε αυτό οποιαδήποτε ώρα.

Επίσης, θα κληθεί να μην πειράξει το μηχάνημα του hardware και να σεβαστεί τις οδηγίες οι οποίες θα της γίνουν γνωστές πριν διαβεί την πόρτα της φυλακής.

Θα έχει το δικαίωμα να μετακινείται, βάσει νόμου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και ειδικότερα για να μεταβεί στο δικαστήριο, για επείγοντα ιατρικά θέματα και για λόγους ανωτέρας βίας, μετά από εισαγγελική άδεια.

Άγνωστο παραμένει εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει στο σπίτι της ή να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το βέβαιο είναι πως δεν μπορεί να έχει επαφή με όσους εμπλέκονται στο Qatar Gate. Στην Εύα Καϊλή έχει επίσης επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο, με τις Αρχές να έχουν κρατήσει το διαβατήριό της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Dimand: Τα μεγάλα επενδυτικά projects, οι «άμυνες» και οι προοπτικές στο real estate

«Βγάζω 36.000 ευρώ μηνιαίως και δουλεύω 2 ώρες» - Τα «μυστικά» 33χρονης μητέρας

Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Μαζική «απόδραση» με κάθε μέσο - Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

gazzetta
gazzetta reader insider insider