Μητσοτάκης: «Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή» - Νέο σποτ της ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης: «Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή» - Νέο σποτ της ΝΔ
«Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή. Να δυναμώνει τη φωνή της στο εξωτερικό. Να υπερασπίζεται με σθένος τα συμφέροντα της Πατρίδας μας. Και αυτό το καθήκον ήταν πάντα ο οδηγός μου».

«Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή. Να δυναμώνει τη φωνή της στο εξωτερικό. Να υπερασπίζεται με σθένος τα συμφέροντα της Πατρίδας μας. Και αυτό το καθήκον ήταν πάντα ο οδηγός μου» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του όπου προβάλλεται βίντεο της ΝΔ.

«Η Ελλάδα σήμερα έχει συνάψει συμφωνίες που ενισχύουν την ασφάλειά της με Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο και ΗΑΕ. Εκπροσωπείται επάξια στο εξωτερικό και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προστατεύει τα σύνορά της. Εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της. Οριοθετεί τις ΑΟΖ της. Επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά» επισημαίνεται στο σχετικό σποτ της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Χρύσωσε» και το 2025 τους εργαζόμενους η Καρέλιας - Οι γενναίες παροχές

Λιανεμπόριο: Ποιες ξένες αλυσίδες έρχονται Ελλάδα το 2026

ΕΣΠΑ: Οι πρώτες επιδοτήσεις του 2026 – Τρεις νέες δράσεις 150 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider