ΣΥΡΙΖΑ: Με τίτλο «χαριστική βολή στις επιχειρήσεις» τα εκκαθαριστικά για την επιστρεπτέα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Με τίτλο «χαριστική βολή στις επιχειρήσεις» τα εκκαθαριστικά για την επιστρεπτέα
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την βεβαίωση των οφειλών για την επιστρεπτέα προκαταβολή εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την βεβαίωση των οφειλών για την επιστρεπτέα προκαταβολή εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «περισσότερες από 600.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες όχι μόνο καλούνται να καταβάλλουν 3 δισ. ευρώ, στραγγίζοντας πλήρως την όποια ρευστότητα έχει μείνει στην αγορά, αλλά και να τα καταβάλουν τις ίδιες μέρες που καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ στο τέλος του Ιουλίου».

«Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δώσει τη χαριστική βολή σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές που τώρα αλαζονικά χαρακτηρίζουν "ζόμπι" οι υπουργοί του», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Με πληθωρισμό τουλάχιστον 12%, έκρηξη του ενεργειακού κόστους, αποκλεισμό από τον τραπεζικό δανεισμό και δραματική μείωση του τζίρου, σήμερα, μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, βεβαίωσε τις οφειλές για την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Περισσότερες από 600.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες όχι μόνο καλούνται να καταβάλλουν 3 δισ. ευρώ, στραγγίζοντας πλήρως την όποια ρευστότητα έχει μείνει στην αγορά, αλλά και να τα καταβάλουν τις ίδιες μέρες που καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ στο τέλος του Ιουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δώσει τη χαριστική βολή σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές που τώρα αλαζονικά χαρακτηρίζουν «ζόμπι» οι υπουργοί του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Προς άνοδο του ΑΕΠ πολύ πάνω από το 3,1% φέτος – Θα συνεχισθούν τα στοχευμένα μέτρα

Σκυλακάκης: Για μας ο πολιτικός κύκλος είναι σημαντικός, αλλά είναι πιο σημαντικό να κάνουμε τη δουλειά μας

Χαρίτσης: Η Ελλάδα δεν ήταν προετοιμασμένη για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

gazzetta
gazzetta reader insider insider