Πελώνη: Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο για την σοβαρή παραχάραξη εγγράφου του ΥΠΕΞ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πελώνη: Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο για την σοβαρή παραχάραξη εγγράφου του ΥΠΕΞ
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί νομικά για το θέμα εντός της ημέρας.

Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο για την σοβαρή παραχάραξη εγγράφου του υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναφερόμενη στη διαρροή χθες στα social media παραχαραγμένου εγγράφου, που εμφάνιζε την έγκριση κονδυλίου από το ΥΠΕΞ για τη μετακίνηση της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, από την Ουάσινγκτον στη Βοστώνη για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Boston College ως κονδύλι για εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου «Οι Κέλτες της Βοστώνης» και για αγορά «καρπών αραβοσίτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί νομικά για το θέμα εντός της ημέρας.

Το παραχαραγμένο έγγραφο διακινήθηκε χθες στα social media και σε πύρινη ανακοίνωσή της χθες η ΝΔ μιλούσε για χυδαιότητα τρολ συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, με στόχο να πληγεί προσωπικά ο πρωθυπουργός, κυβερνητικές πηγές έκαναν σήμερα λόγο για σοβαρή παραχάραξη εγγράφου του Υπουργείου Εξωτερικών, διαμηνύοντας ότι δεν θα μείνει αναπάντητη κι ότι θα δρομολογηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε νομικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε:

«Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφιας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο στόχαστρο η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου - Ποιος παρακολουθεί το Νίκο Καραχάλιο;

gazzetta
gazzetta reader insider insider