Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν - Ζελένσκι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν - Ζελένσκι
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες, Πέμπτη, οι πρόεδροι της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες, Πέμπτη, οι πρόεδροι της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Όπως ανακοινώθηκε από την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, ο Ουκρανός πρόεδρος «ευχαρίστησε» τον Γάλλο ομόλογό του για τις χθεσινές παραδόσεις στρατιωτικού υλικού ενώ ο Μακρόν τόνισε ότι η Γαλλία θα εξακολουθήσει να καλύπτει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των πληθυσμών στην Ουκρανία, συνεχίζοντας να συνεργάζεται με τις οργανώσεις που είναι αρμόδιες για να επιτρέψουν την απομάκρυνση των αμάχων προς τους προορισμούς της επιλογής τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Αναλυτικά οι δικαιούχοι

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider