Η ΝΔ κατά της αντιπολίτευσης για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή - Το 2022 δεν είναι 2012

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΝΔ κατά της αντιπολίτευσης για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή - Το 2022 δεν είναι 2012
«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν ότι είναι με τον Πούτιν» υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα.

Βολές για τις επικρίσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα έγιναν στη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στη Βουλή, εξαπολύει η ΝΔ.

Σε σχετική ανακοίνωση, το κυβερνών κόμμα σημειώνει πως «κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν.

Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜέΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή.

Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η "πάνω πλατεία", συναντιέται ξανά με την "κάτω πλατεία". Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012» καταλήγει η ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τασούλας: Θα μείνω στη μεγάλη εικόνα - Ανάξιο και άδικο να υπονομεύσουμε το μήνυμα Ζελένσκι

Τσίπρας: Οι ναζί δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή

Μητσοτάκης για ομιλία Ζελένσκι: Ελευθερία και Δημοκρατία η δική μας απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider