Οικονόμου για Τσίπρα: Συκοφαντία και αθλιότητα τα περί VIP ΜΕΘ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Συκοφαντία και αθλιότητα τα περί VIP ΜΕΘ
Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας με δήλωσή του στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις ΜΕΘ, είπε ότι η «συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε» και κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή».

«Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός» ανέφερε στη δήλωση του ο κ.Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider