Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της ΧΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της ΧΑ
«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και την σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη σε σχολείο της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη ανέφερε:

«Ένα δημόσιο σχολείο καταλαμβάνεται από ομάδες νεοναζί & το Υπουργείο Παιδείας νίπτει τας χείρας του, κρατάει ίσες αποστάσεις & καταδικάζει τη βία «από όπου κι αν προέρχεται». Δεν καταδεικνύει από πού έρχεται η βία προκειμένου να μη χάσει το ακροατήριο της Ακροδεξιάς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider