Δεν θα κατέβουν στις εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν θα κατέβουν στις εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (vid)
H απόφαση ελήφθη σήμερα Κυριακή από το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ και ήταν ομόφωνη.

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών οδήγησαν τον Πάνο Καμμένο στην απόφαση να μην κατεβάσει το κόμμα στις εκλογές.

Η τελική απόφαση ελήφθη σήμερα Κυριακή από το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ και ήταν ομόφωνη. Σε δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα πυρά του προς τον Τζόρτζ Σόρος, προς πολιτικούς και δημοσιογράφους.

«Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού» είπε.

Πρόσθεσε δε: «Η στάση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων ήταν εντελώς ακατάλληλη. Χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για την επίλυση των προαναφερθέντων ζητημάτων, υπήρξε, αντιθέτως, μια κακόβουλη πόλωση της πολιτικής, η οποία οδήγησε σε λασπολογία, τρανό παράδειγμα η τελευταία συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Αυτή η κακής πίστεως αναποτελεσματικότητα θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητα που έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να οικοδομήσουμε.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτήν την ταυτότητα και να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που την διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους. Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες - άτομα σαν τον Τζορτζ Σόρος και τη συμμορία του, η οποία αποτελείται από ανάλγητους πολιτικούς και εξωνημένους δημοσιογράφους, που πρέπει να αναχαιτιστούν με κάθε κόστος».

«Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός» είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider