Το «δύο στα δύο» έκανε η Κίνα στο γυνακείο μπάσκετ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το «δύο στα δύο» έκανε η Κίνα στο γυνακείο μπάσκετ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, που κρίθηκε με δύο βολές της Γιούρου Λι σε «νεκρό» χρόνο, η Κίνα επικράτησε της Αυστραλίας.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, που κρίθηκε με δύο βολές της Γιούρου Λι σε «νεκρό» χρόνο, η Κίνα επικράτησε της Αυστραλίας με 76-74 και έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τον Γ΄ όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ γυναικών, στο Τόκιο.

Κορυφαία των νικητών ήταν η Σίγιου Γουανγκ, η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε η Γιούρου Λι και 11 η Μενγκ Λι (7 ασίστ). Από την Αυστραλία, διακρίθηκαν η Εζι Μαγκμπέγκορ (15 πόντοι) και η Τζένα Ο'Χι (11 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 38-38, 55-47, 76-74

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο διπλός κίνδυνος για κονδύλια και δαπάνες - Πώς μπορεί να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

Κτηματολόγιο: Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τις Πολεοδομίες και την αγορά ακινήτων

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider