Βρετανία: Στάσιμη η οικονομία το τρίτο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Στάσιμη η οικονομία το τρίτο τρίμηνο
Στάσιμη παρέμεινε η οικονομία της Βρετανίας το τρίτο τρίμηνο για πρώτη φορά φέτος , έπειτα από ελαφρά ανάπτυξη τον Σεπτέμβριο που αντιστάθμισε την πτώση στην αρχή του τριμήνου.

Στάσιμη παρέμεινε η οικονομία της Βρετανίας το τρίτο τρίμηνο για πρώτη φορά φέτος , έπειτα από ελαφρά ανάπτυξη τον Σεπτέμβριο που αντιστάθμισε την πτώση στην αρχή του τριμήνου.

Συγκεκριμένα, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν παρέμεινε σταθερό μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, όταν η οικονομία αναπτύχθηκε ελαφρά, όπως και το πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS). Οι οικονομολόγοι ανέμεναν ότι το ΑΕΠ θα μειωνόταν ελαφρά, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την Wall Street Journal.

Τον Σεπτέμβριο, η οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,2%, κυρίως λόγω της ανάπτυξης στον κλάδο των υπηρεσιών, αντισταθμίζοντας την πτώση κατά 0,6% τον Ιούλιο.

Σε ετήσια βάση, το ΑΕΠ της Βρετανίας αναπτύχθηκε 0,6%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider