Κίνα: Δάνεια 44,22 δισ. ευρώ σε κατασκευές υποδομών εντός του 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κίνα: Δάνεια 44,22 δισ. ευρώ σε κατασκευές υποδομών εντός του 2023
Η Αναπτυξιακή Τράπεζα της Κίνας (CDB), θα επιταχύνει τις διαδικασίες παροχής οικονομικής υποστήριξης για την ανάπτυξη των κατασκευών αστικών υποδομών επί τη βάσει της λειτουργίας της αγοράς.

Η Αναπτυξιακή Τράπεζα της Κίνας, China Development Bank (CDB) που υλοποιεί κεντρικές πολιτικές του Πεκίνου έχει χορηγήσει δάνεια άνω των 340 δισεκατομμυρίων γιουάν (44,22 δισεκατομμυρίων ευρώ) για τον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης των αστικών υποδομών την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023, παρέχοντας ισχυρή υποστήριξη για την κατασκευή, την αποκατάσταση, αλλά και την έξυπνη αναβάθμιση των αστικών, δημοτικών και δημόσιων υποδομών.

Η CDB υποστηρίζει την κατασκευή διασυνδεδεμένων υποδομών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και επιχειρηματικών υποδομών, μέσω της παροχής ποιοτικών και λειτουργικών οικονομικών υπηρεσιών για την σύγχρονη ανάπτυξη των αστικών υποδομών.

Η ίδια τράπεζα, θα επιταχύνει τις διαδικασίες παροχής οικονομικής υποστήριξης για την ανάπτυξη των κατασκευών αστικών υποδομών επί τη βάσει της λειτουργίας της αγοράς, ώστε να βοηθήσει στην κατασκευή σύγχρονων, λειτουργικά αποτελεσματικών, αλλά και έξυπνων πόλεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κίνα: Ετήσια αύξηση 28,7% στο εξωτερικό εμπόριο της επαρχίας Σιαμέν με τις BRICS

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider