Σε χαμηλό 2 ετών η κατεργασία χαλκού, λόγω της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε χαμηλό 2 ετών η κατεργασία χαλκού, λόγω της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η παραγωγή στη Βόρεια Αμερική έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2022.

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών κινήθηκε για τον Απρίλιο η παγκόσμια κατεργασία χαλκού, σύμφωνα με στοιχεία της Earth-i, που καταγράφει το 80% με 90% της παγκόσμιας παραγωγής χαλκού.

Σύμφωνα με το Reuters, ο σχετικός δείκτης για την παγκόσμια παραγωγή χαλκού διαμορφώθηκε στις 44 μονάδες τον Απρίλιο έναντι 46,8 μονάδων τον Μάρτιο, φτάνοντας το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2021.

Η κάμψη αποδίδεται στο κλείσιμο χυτηρίων χαλκού στην Κίνα λόγω εργασιών συντήρησης και στην κάμψη της παραγωγής στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δείκτης παραγωγής στη Βόρεια Αμερική διαμορφώθηκε για τον Απρίλιο στις 24,2 μονάδες, φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καφές: Πενταετία ακρίβειας, ώρα ανάσας;

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο «ραντάρ» της εφορίας - Τι ισχύει για χαρτζιλίκι και καθημερινά μικροέξοδα

Ο MSCI ανεβάζει τον πήχη - Μαζεύουν δύναμη για το breakout - Ευνοούνται τα διυλιστήρια

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider