ΥΠΟΙΚ: Συνέντευξη Τύπου για την Κρατική Αρωγή τη Δευτέρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΥΠΟΙΚ: Συνέντευξη Τύπου για την Κρατική Αρωγή τη Δευτέρα
Η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της ΑΑΔΕ (Καρ. Σερβίας 8, ισόγειο).

Αύριο, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα τον απολογισμό των δράσεων οι οποίες έχουν υλοποιηθεί, μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της Κρατικής Αρωγής για τη στήριξη επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Τον απολογισμό θα παρουσιάσουν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Νικόλαος Κουλοχέρης και ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της ΑΑΔΕ (Καρ. Σερβίας 8, ισόγειο).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: «Γκάζι» από την ΑΑΔΕ για τα έργα της φορολογικής διοίκησης – Προσλαμβάνει ανεξάρτητο ελεγκτή για την παρακολούθηση των στόχων

Υποδομές: «Σήμα» στους κατασκευαστές για οδικά έργα στην Αττική (Πρότυπες Προτάσεις)

Η πράσινη μετάβαση απογειώνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων: Ποιος θα πληρώσει τα 5 τρισ.

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider