Σε χαμηλό 22 ετών οι αιτήσεις ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε χαμηλό 22 ετών οι αιτήσεις ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ
Στο χαμηλότερο επίπεδο από την αρχή του 21ου αιώνα υποχώρησαν οι αιτήσεις για ενυπόθηκα δάνεια αγοράς ή αναχρηματοδότησης κατοικιών.

Στο χαμηλότερο επίπεδο από την αρχή του 21ου αιώνα υποχώρησαν οι αιτήσεις για ενυπόθηκα δάνεια αγοράς ή αναχρηματοδότησης κατοικιών στις ΗΠΑ, σε ένα σημάδια κάμψης της ζήτησης για κατοικίες στη χώρα.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που μετέδωσε το Bloomberg, ο δείκτης της ένωσης MBA συρρικνώθηκε 6,3% για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουλίου, έναντι συρρίκνωσης 1,7% τον περασμένο μήνα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση από τον Φεβρουάριο του 2000, ενώ ο δείκτης υποχώρησε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Δύο κινήσεις για λιγότερο ΕΝΦΙΑ το 2026 - Τα λάθη στο Ε9 που κοστίζουν

Lamda - Ελληνικό: «Ψηλώνει» ο Riviera Tower, διεθνές ενδιαφέρον για τα οικιστικά - Η τελευταία «φουρνιά» deals

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider