Η Κίνα επέβαλε νέα πρόστιμα σε Alibaba, Tencent και Baidu

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Κίνα επέβαλε νέα πρόστιμα σε Alibaba, Tencent και Baidu
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι 3 επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν 78.000 δολάρια για κάθε μια από τις 43 παραβιάσεις που βρέθηκαν ότι έχουν διαπράξει.

Νέα πρόστιμα επέβαλε η κυβέρνηση της Κίνας στις Alibaba, Tencent και Baidu, λόγω παραβιάσεων στους αντιμονοπωλιακoυς κανόνες, σε ένα ακόμα «χτύπημα» του Πεκίνου κατά των σε 3 από τους μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείας της χώρας.

Οι 3 επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν 21,5 δισ. γουάν (3,4 εκατ. δολάρια) ή 78.000 δολάρια για κάθε μια από τις 43 παραβιάσεις που βρέθηκαν ότι έχουν διαπράξει.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το 2021 στην ALibaba επιβλήθηκε πρόστιμο 2,8 δισ. ευρώ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για περισσότερα δωρεάν - Τα μπλόκα του Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider