Μπαρό: Οι ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία έχουν στόχο να εκφοβίσουν τους Ευρωπαίους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπαρό: Οι ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία έχουν στόχο να εκφοβίσουν τους Ευρωπαίους
O Jean Noel Barrot - Πηγή: Getty Images
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι ρωσικές επιθέσεις αυτό το σαββατοκύριακο έχουν «έναν πολύ σαφή στόχο: να εκφοβίσουν τους Ευρωπαίους, να τους αποθαρρύνουν και, πάνω απ' όλα, να τους διχάσουν».

Οι ρωσικές επιθέσεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Ουκρανία, μία εκ των οποίων έπληξε ένα τρένο κοντά στα πολωνικά σύνορα, έχουν «έναν πολύ σαφή στόχο: να εκφοβίσουν τους Ευρωπαίους, να τους αποθαρρύνουν και, πάνω απ' όλα, να τους διχάσουν», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό, στο περιθώριο μιας συνόδου κορυφής για την Αρκτική στη Φινλανδία.

Πραγματοποιήθηκαν «σε μια εποχή που η Ουκρανία φιλοξενούσε ένα σημαντικό φόρουμ οικονομικής υποστήριξης, στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός επιχειρηματικών εκπροσώπων και διπλωματικών εκπροσώπων από όλο τον κόσμο, ιδίως από την Ευρώπη», τόνισε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεωργιάδης: Νέος QR κωδικός για κάθε ιατρείο - Απαγόρευση διαφημίσεων ιατρικών υπηρεσιών στο ίντερνετ

Κατάρρευση των γεννήσεων την τελευταία 25ετία κατά 44% - Υπετριπλασιάστηκαν οι μητέρες άνω των 40 ετών

Το κλίμα βαραίνει - Η δίμηνη άνοδος - Προσπάθεια πώλησης μέσω Goldman

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider