Χρυσικός (Grivalia Hospitality): Στα 110 εκατ. ευρώ τα «Αστέρια Γλυφάδας», συνεργασία με «One & Only»

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρυσικός (Grivalia Hospitality): Στα 110 εκατ. ευρώ τα «Αστέρια Γλυφάδας», συνεργασία με «One & Only»
Όπως αποκάλυψε ο κ. Χρυσικός, το τουριστικό συγκρότημα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν, ως εκ τούτου, αναβαθμίζεται και η επένδυση στα 110 εκατ. ευρώ.

«Για πρώτη φορά, επισήμως, μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι η One & Only αναλαμβάνει το κομμάτι της διαχείρισης στα Αστέρια Γλυφάδας, μια επένδυση που θα ανέλθει σε 110 εκατ. ευρώ», σημείωσε πριν λίγη ώρα στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ο διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, κ. Γιώργος Χρυσικός.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Χρυσικός, το τουριστικό συγκρότημα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν, ως εκ τούτου, αναβαθμίζεται και η επένδυση στα 110 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι τα Αστέρια Γλυφάδας υλοποιούνται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 271 στρεμμάτων, με το τουριστικό συγκρότημα να περιλαμβάνει 115 δωμάτια, 14 τουριστικές κατοικίες, 12 σουίτες κ.α.

Ο κ. Χρυσικός σημείωσε επίσης ότι προχωρούν οι διαδικασίες για το τουριστικό θέρετρο των 100 εκατ. ευρώ στη Μύκονο (Καλό Λιβάδι), υπάρχει ήδη συμφωνία με παγκόσμια ξενοδοχειακή αλυσίδα αλλά δεν αναφέρθηκε σε όνομα, το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας δείχνει το 2023 αλλά ενδεχόμενες καθυστερήσεις σε αδειοδοτήσεις (αναμένεται και προεδρικό διάταγμα σύντομα) ίσως μεταθέσουν τη λειτουργία για το 2024. Επίσης, τέλος Οκτωβρίου αναμένεται η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του Olympos Naousa.

Ο κ. Χρυσικός, αναφέρθηκε στην περίφημη Αθηναϊκή Ριβιέρα, εκτιμώντας ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια τα 7 εκατ. τουριστών θα διπλασιαστούν ή τριπλασιαστούν στην Αττική, σημειώνοντας ότι τα έργα υποδομώ αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν αλλά και ότι οι επενδύσεις του γκρουπ πάντα γίνονται βάσει αειφόρου ανάπτυξης, με ενεργειακό αποτύπωμα κ.λπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider