Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται αύριο σε 4.960 δικαιούχους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται αύριο σε 4.960 δικαιούχους
Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 2.247.756 ευρώ σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου.

Αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιείται νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ, σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου. Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά πληρωμή εντός του Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 2.247.756 ευρώ, για 4.960 δικαιούχους, που αφορά:

  • μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων και
  • επιχειρήσεων-εργοδοτών τουριστικών λεωφορείων.

Μέχρι αύριο εξάλλου οι εργαζόμενοι που μπήκαν σε αναστολή τον Αύγουστο μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr, μετά τη δήλωση της αναστολής της σύμβασης εργασίας από τον εργοδότη τους.

Εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις εποχικών ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή τουριστικών λεωφορείων υποβάλλουν μονομερή υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider