Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες
Οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες τις Αττικής διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και όσα παρέχουν στους λουόμενους ενώ ανεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Τους Αθηναίους που θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται να υποδεχθούν οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής.

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και όσα παρέχουν στους λουόμενους ενώ ξεκινούν από 12 ευρώ για δύο άτομα τις καθημερινές και φτάνουν ακόμη και τα 120 ευρώ το Σαββατοκύριακο και τις αργίες.

Αναλυτικά:

Στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, από Δευτέρα έως Παρασκευή η γενική είσοδος είναι 6 ευρώ και 8 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η χρήση ξαπλώστρας είναι επιπλέον 2 ευρώ τις καθημερινές και 4 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν και από 5 έως 12 ετών 3 και 4 ευρώ, ανάλογα με την ημέρα. Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών πληρώνουν 3 και 4 ευρώ αντίστοιχα.

Στο Varkiza Resort στην ακτή Βάρκιζας τα Σαββατοκύριακα η είσοδος είναι 7,5 ευρώ ανά άτομα και 10 ευρώ το σετ οι ξαπλώστρες και τις καθημερινές 6 ευρώ η είσοδος ανά άτομο και δωρεάν το σετ οι απλές ξαπλώστρες.

Στην Ά Πλαζ Βούλας η είσοδος από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι 5,50 ευρώ το άτομα και τα Σαββατοκύριακα, 6,50 ευρώ. Το μειωμένο είναι στα 3,50 ευρώ και η ξαπλώστρα και ομπρέλα ανά άτομο στα 4 ευρώ.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης η γενική είσοδος όλες τις ημέρες είναι 7 ευρώ ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι 4 ευρώ.

Οι πιο ακριβές επιλογές

Οι τιμές ανεβαίνουν στην παραλία Grand Beach Lagonissi. Συγκεκριμένα από Δευτέρα έως Παρασκευή η τιμή για ένα σετ με ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες για 2 άτομα είναι 30 ευρώ. Αντίστοιχα το Σαββατοκύριακο και τις αργίες είναι 60 ευρώ.

Για τα παιδιά 2 έως 12 ετών χωρίς ξαπλώστρα είναι 7 ευρώ τις καθημερινές και 15 ευρώ Σαββατοκύριακο και αργίες.

Στο Apollon Beach στο Καβούρι, τις καθημερινές η είσοδος είναι 30 ευρώ με την τιμή αυτή να περιλαμβάνει 2 ξαπλώστρες, ομπρέλα και εμφιαλωμένο νερό κατά την άφιξη και τα Σαββατοκύριακα οι ίδιες παροχές με 36 ευρώ.

Το κόστος για μπάνιο δύο ατόμων ανεβαίνει ακόμη περισσότερο για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Η τιμή τις καθημερινές για δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα ξεκινά από 70 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται (π.χ εάν είναι μπροστά στη θάλασσα) και τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει στα 120 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κύλησε ο πρώτος μήνας επαναλειτουργίας για τις οργανωμένες παραλίες

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider