Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)
Δύο νέα κινητά, ακουστικά, νέο laptop και πολλά νέα προϊόντα Nest.

Μια μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων παρουσίασε η Google την Τρίτη στην ειδική εκδήλωση «Made by Google» στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστές τα δύο νέα κινητά της εταιρείας. Το Pixel 4 και Pixel 4 XL που στόχο έχουν να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος για το iPhone 11 και το Galaxy S10.

Pixel 4 & Pixel XL

Τα δύο νέα μοντέλα υπόσχονται ταχύτατο ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου, οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90H, ταχύτερο Google Assistant και τέλος… ραντάρ. Πρόκειται για μια σειρά αισθητήρων τοποθετημένων στο μπροστινό πάνω μέρος της συσκευής. Το Motion Sense, όπως το ονομάζει η Google, αναγνωρίζει αλλαγές στο χώρο σε απόσταση έως και 6 μέτρων.

H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: «Just Black», «Clearly White» και «Oh So Orange» (limited edition). H τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά για το Pixel 4 από τα 799 δολάρια και για το Pixel 4 XL στα 899 δολάρια.

Pixel Buds

Η Google παρουσίασε τα νέα της ακουστικά Pixel Buds, με τιμή που ξεκινά από τα 179 δολάρια, τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά την άνοιξη του 2020.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχο τους, τα νέα ακουστικά διαθέτουν ένα πραγματικά ασύρματο design, μαζί με μία νέα τεχνολογία ήχουν, που ρυθμίζει αυτόματα την ένταση του ήχου, ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης.

Η σύνδεση τους γίνεται με μια σύνδεση Bluetooth μεγάλης εμβέλειας, οπότε τα ακουστικά μπορούν να συνεχίσουν να «παίζουν» μουσική, ακόμα και όταν ο χρήστης έχει απομακρυνθεί από το κινητό του.

Pixelbook & προϊόντα Nest

Το νέο μοντέλο Pixelbook, λέγεται Pixelbook Go, ξεκινά από τα 649 δολάρια και είναι μία πιο ελαφριά έκδοση του κλασικού laptop. Η οθόνη του είναι 13.3-inch και η μπαταρία του κρατάει 12 ώρες.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και μια σειρά από νέα οικιακά προϊόντα Nest, όπως το Nest Aware, το οποίο στην ουσία είναι μία συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει υποστήριξη για όλες τις Nest συσκευές του, με σταθερή μηνιαία τιμή, που ξεκινά από τα 6 δολάρια, ενώ το Nest Aware Plus κοστίζει 12 δολάρια το μήνα. Και οι δύο συνδρομές θα είναι διαθέσιμες στις αρχές του 2020.

Η Google παρουσίασε και το νέο Nest Mini, η τιμή του οποίου ξεκινά από 49 δολάρια και περιλαμβάνει νέα και καλύτερα ηχεία, μαζί με νέα Nest WiFi routers τα οποία είναι γρηγορότερα και έχουν 25% καλύτερη κάλυψη. Το πακέτο των δύο routers κοστίζει 269 δολάρια, ενώ το πακέτο των 3 τεμαχίων κοστίζει 349 δολάρια και κυκλοφορούν στις 4 Νοεμβρίου.

Gaming service

Σύμφωνα με το CNBC, η Google ανακοίνωσε και τη νέα της υπηρεσία για video game streaming, η οποία λέγεται Stadia και θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Η υπηρεσία σου επιτρέπει να την προβολή ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε συσκευές όπως η Chromecast ή τα Chromebooks και περιλαμβάνει ένα ειδικό χειριστήριο, ενώ θα κοστίζει 9.99 δολάρια, το μήνα.

Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)
Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)
Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)
Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Google (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider