Αν μετά την παρουσίαση των νέων iphone κινητών είστε σε δίλημμα, ποιο πρέπει να επιλέξετε, υπάρχει λύση. Το... μόνο που έχετε να λάβετε υπόψιν είναι τις προτεραιότητες και το budget σας.

Τόσο το iPhone 11 όσο και το iPhone 11 Pro είναι ικανά να βγάλουν εξαιρετικά ευρυγωνικές φωτογραφίες. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Pro, οι φακοί επιτρέπουν ακόμα πιο κοντινό zoom και μεγαλύτερη ευελιξία, όταν βγάζετε πορτρέτα.

Πέρα από το ζουμ, άλλα ατού, όπως η δυνατότητα για μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και η μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη κάνουν την Pro συσκευή «καλύτερη» επιλογή.

Οπότε αν είστε ή θα... θέλατε να είστε επαγγελματίας φωτογράφος, τότε το iPhone 11 Pro ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε, σύμφωνα με το Business Insider.

Από την άλλη, ο μέσος χρήστης που απλά θέλει μια βελτιωμένη έκδοση, κινητού και κάμερας, μαζί με μια καλή απόδοση θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και με το οικονομικότερο iPhone 11. 

*Οι τιμές, ξεκινούν από τα 869 ευρώ για το iPhone 11 (64GB) και φθάνουν τα 1789 ευρώ για το iPhone 11 Pro Max των 512GB.