Έκπτωση έως 200€ σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Mac και δυνατότητα αγοράς iPad τελευταίας γενιάς από 409€ τώρα 359€ δίνει στους καταναλωτές η  iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της έναρξης της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου.

Η προσφορά ισχύει από αύριο Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Ιανουαρίου, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής και προσφέρεται 2 χρόνια εγγύηση για κάθε αγορά και δυνατότητα πληρωμής με 24 άτοκες δόσεις.

Όλη η οικογένεια των φορητών Mac υπολογιστών σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται στις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. 

Το iPad έκτης γενιάς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία δημιουργίας, μάθησης, εργασίας και ψυχαγωγίας. Διαθέτει οθόνη Retina Multi-Touch 9,7 ιντσών και ισχυρό επεξεργαστή A10 Fusion. Επιπλέον υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Document, iSystem και You.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://isquare.gr/applesalesdays