Πειραιώς: Ο Σταύρος Λεκκάκος μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πειραιώς: Ο Σταύρος Λεκκάκος μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Ο Σταύρος Λεκκάκος, ο νυν αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, φέρεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του μεταβατικού Διευθύνοντος Συμβούλου της τράπεζας, μετά την παραίτηση του Άνθιμου Θωμόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, η τοποθέτηση του Σταύρου Λεκκάκου αναμένεται να «κλειδώσει» την Τετάρτη, κατά την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης Πειραιώς.

Ταυτόχρονα ξεκινάει και η διαδικασία ανεύρεσης του προσώπου που θα αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία αναμένεται να διαρκέσει 1-2 μήνες. Η επιλογή υποψηφίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει ανατεθεί στον διεθνή συμβουλευτικό οίκο Egon Zehnder.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος που θα αναδειχθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα από την παραπάνω διαδικασία, θα είναι επικεφαλής του Ομίλου Πειραιώς για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου και των μεσοπρόθεσμων στόχων του.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας θα ορίσει ένα μέλος του ως Εντεταλμένο Σύμβουλο (Interim CEO), ο οποίος θα είναι παράλληλα επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής μέχρι την ανάδειξη του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO).

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου που αποτελείται από έξι Ανώτερους Γενικούς Διευθυντές με την προσθήκη και του Interim CEO, έχει την ευθύνη για την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία της τράπεζας, με προσήλωση στους πελάτες και στους μετόχους της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χαμηλή… απόδοση Μητσοτάκη στις στοιχηματικές - Ποιος επισκέφθηκε τα πυρόπληκτα ζωάκια - Το μισογεμάτο ποτήρι του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η (κυβερνητική) λίστα με τα μεγάλα οδικά έργα και τα εκτιμώμενα χρονοδιαγράμματα

Δυτ. Αττική: Το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης μετά τη φωτιά - Στόχος η έναρξη των έργων πριν τις 15/9

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider