BOX NOW: Διοικητικές αλλαγές με νέο CEO Ελλάδος και Group CEO για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Κροατία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
BOX NOW: Διοικητικές αλλαγές με νέο CEO Ελλάδος και Group CEO για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Κροατία
Η BOX NOW, η καινοτόμος εταιρεία ταχυμεταφορών, ανακοινώνει σημαντικές αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αναπτυξιακής της στρατηγικής στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η BOX NOW, η καινοτόμος εταιρεία ταχυμεταφορών, ανακοινώνει σημαντικές αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αναπτυξιακής της στρατηγικής στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο μέχρι πρότινος CEO της BOX NOW Ελλάδας, Δημήτρης Ανδριώτης, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Group CEO για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη στις χώρες αυτές.

Παράλληλα, o Λευτέρης Παπαδημητρίου, μέχρι πρότινος COO με πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και των logistics, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO της BOX NOW Ελλάδας από την 1η Ιουλίου 2025.

Η στρατηγική αυτή κίνηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της BOX NOW να συνεχίσει να επενδύει δυναμικά διασφαλίζοντας παράλληλα συνέπεια, καινοτομία και κορυφαία εμπειρία χρήστη.

Ο Tomas Kocka, Partner της EMMA Capital δήλωσε: «Η BOX NOW έχει ήδη αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παραλαμβάνουμε και στέλνουμε δέματα. Προτεραιότητά μας παραμένει η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, η επέκταση του δικτύου μας και η ενίσχυση της παρουσίας μας στην καθημερινότητα των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία και η Κροατία αποτελούν στρατηγικές αγορές για εμάς και, στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε ομάδες και βάση για την επόμενη μέρα στον κλάδο των ταχυμεταφορών».

Η BOX NOW συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με ταχύτατους ρυθμούς, προσφέροντας καθημερινά καινοτόμες λύσεις παράδοσης σε χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider