Πλαστικά Θράκης: Καθαρό μέρισμα 0,16 ευρώ ανά μετοχή - Από 7 Ιουνίου η καταβολή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλαστικά Θράκης: Καθαρό μέρισμα 0,16 ευρώ ανά μετοχή - Από 7 Ιουνίου η καταβολή
Καθαρό μέρισμα 0,1604517539 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η Πλαστικά Θράκης ενώ η καταβολή του θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Καθαρό μέρισμα 0,1604517539 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η Πλαστικά Θράκης ενώ η καταβολή του θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Δικαιούχοι του ως άνω υπολοίπου μερίσματος χρήσεως 2023 είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέτοχοι την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 (Record Date).

Η καταβολή του ως άνω υπολοίπου μερίσματος χρήσεως 2023 θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς ως ακολούθως:

  1. Η καταβολή Μέσω των Συμμετεχόντων οι οποίοι τηρούν τους Λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ.(Τράπεζες και Χρηματιστηριακές εταιρείες) σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ATHEXCSD και τις σχετικές αποφάσεις της.
  2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό Θανόντος στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής θα διενεργείται από το δίκτυο των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο δικαιούχος τηρεί τους τίτλους του σε υπό εκκαθάριση Α.Ε.Π.Ε.Υ. ή σε ειδικό λογαριασμό προσωρινής μεταφοράς, θα πληρωθεί μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

«Υπενθυμίζεται ότι μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2029, παραγράφονται (άρθρο 250 Α.Κ. περ. 15) και τα σχετικά ποσά περιέρχονται οριστικά στο Ελληνικό Δημόσιο σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν.δ. 1195/1942» καταλήγει η ανακοίνωση της εισηγμένης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σλοβακία: Η ανάρρωση του πρωθυπουργού Φίτσο θα είναι «μακρά»

Jumbo: Διευκρίνιση Βακάκη για τη δήλωση περί «μοντέλου αυτασφάλισης»

Χρηματιστήριο: Στον FTSE 25 το ΔΑΑ - Εκτός η Quest

gazzetta
gazzetta reader insider insider