Το Netflix νίκησε τις προβλέψεις: Καθαρά κέρδη 2,33 δισ. δολ. το α' τρίμηνο - Άλμα στους συνδρομητές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Netflix νίκησε τις προβλέψεις: Καθαρά κέρδη 2,33 δισ. δολ. το α' τρίμηνο - Άλμα στους συνδρομητές
H μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming είχε καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου 2,33 δισ. δολαρίων (ή 5,28 δολάρια ανά μετοχή) έναντι πρόβλεψης για 1,3 δισ. δολ (ή 4,52 δολ.) από την LSEG.

Το Netflix νίκησε με άνεση τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη τριμήνου, όπως αποτυπώνεται στην ανακοίνωση των οικονομικών του μεγεθών μετά το «καμπανάκι» της Wall Street. Ειδικότερα, η μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming είχε καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου 2,33 δισ. δολαρίων (ή 5,28 δολάρια ανά μετοχή) έναντι πρόβλεψης για 1,3 δισ. δολ (ή 4,52 δολ.) από την LSEG.

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 9,37 δισ. δολάρια με τις εκτιμήσεις να προβλέπουν 9,28 δισ. δολ, ενώ και οι συνολικές συνδρομές εκτινάχθηκαν στα 269,6 εκατομμύρια έναντι πρόβλεψης για 264,21 εκατ. σύμφωνα με τον Street Account. Το Netflix συνεχίζει τον μετασχηματισμό του με στόχο την αύξηση του τζίρου του, χρησιμοποιώντας αυξήσεις τιμών και «καταστολή» της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, σε συνδυασμό με περισσότερες διαφημίσεις.

Οι επενδυτές αναζητούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εισβολή της εταιρείας στα βιντεοπαιχνίδια, ενώ περιμένουν και εξελίξεις από τη συνεργασία του με την TKO Group για να φέρει το WWE στην πλατφόρμα. Η επιχείρηση παράλληλα θέλει να επεκτείνει και τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του, ενώ η μετοχή του Netflix καταγράφει ετήσια άνοδο 27% μέχρι σήμερα και ράλι περίπου 85% τους τελευταίους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέες απώλειες στην Wall Street: Το μεγαλύτερο πτωτικό σερί για S&P 500 από Οκτώβριο

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Νέα άνοδος για ΝΔ - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Autohellas: Ενέκρινε μέρισμα 0,665 ευρώ ανά μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider