Νέα προγράμματα Protergia Value: Τα τιμολόγια ρεύματος της εταιρείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα προγράμματα Protergia Value: Τα τιμολόγια ρεύματος της εταιρείας
Νέα τιμολόγια ρεύματος λανσάρει η Protergia ακολουθώντας τη νέα πραγματικότητα των εναλλακτικών επιλογών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Νέα τιμολόγια ρεύματος λανσάρει η Protergia ακολουθώντας τη νέα πραγματικότητα των εναλλακτικών επιλογών στην ηλεκτρική ενέργεια, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Η εταιρεία παρουσιάζει τα δικά της χρωματιστά τιμολόγια και όπως αναφέρει, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το site της Protergia για να ενημερωθούν για τα προγράμματα Value, ώστε να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

Protergia Value Simple (κίτρινο) – Κυμαινόμενο τιμολόγιο όπου μαθαίνεις από την 1η κιόλας ημέρα του μήνα την τιμή χρέωσης ενέργειας και απολαμβάνεις ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής ή μηχανισμό διακύμανσης.

Protergia Value Fair (κίτρινο) – Κυμαινόμενο τιμολόγιο για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις χαμηλή χρέωση ενέργειας και έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό.

Protergia Value Safe (μπλε) – Σταθερό τιμολόγιο με εξαιρετικά χαμηλή τιμή 0,165€/kWh όλο το 24ωρο για 1 ολόκληρο χρόνο, ώστε να είσαι ασφαλής σε ενδεχόμενη διακύμανση των τιμών.

Protergia Value Special (πράσινο) – Επιβράβευση με έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό, ενώ παράλληλα ξέρεις στην αρχή κάθε μήνα τη χρέωση ενέργειας.

Ακόμα μπερδεύεστε με τα χρωματιστά τιμολόγια; Δείτε αυτό το video και όλα θα γίνουν απλά!

Όποιο μονοπάτι και αν επιλέξεις, στην Protergia θα είμαστε συνοδοιπόροι σου σε κάθε βήμα της διαδρομής για το μέλλον της ενέργειας!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Attica Bank: Διακόπτει τη συνεργασία με την «Θεά Άρτεμις»

Holland & Barrett: Συμπληρώνει έναν χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα και ανοίγει νέα καταστήματα

Κτηματολόγιο: Σε λειτουργία ο ψηφιακός φάκελος – Πώς θα γίνεται η μεταβίβαση ακινήτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider