Baidu: «Άλμα» 6% στα έσοδα του κινεζικού κολοσσού στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Baidu: «Άλμα» 6% στα έσοδα του κινεζικού κολοσσού στο γ' τρίμηνο
Άνοδο πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών σημείωσαν τα έσοδα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού Baidu το γ’ τρίμηνο του έτους, παρότι σε τριμηνιαία βάση η αύξηση χαμήλωσε ρυθμό.

Άνοδο πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών σημείωσαν τα έσοδα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού Baidu το γ’ τρίμηνο του έτους, παρότι σε τριμηνιαία βάση η αύξηση ελάττωσε ταχύτητα.

Ειδικότερα, σε ετήσια βάση, τα έσοδα της Baidu αυξήθηκαν κατά 6% στα 34,45 δισ. γουαν (ή 4,72 δισ. δολάρια) το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Πρόκειται για ελαφρώς καλύτερη επίδοση από τις προσδοκίες των αναλυτών που τοποθετούσαν τα έσοδα γ’ τριμήνου της Baidu στα 34,33 δισ. γουάν.

Τα αποτελέσματα αυτά ακολουθούν την πολύ θετική πορεία αύξησης των εσόδων του κινεζικού κολοσσού το β’ τρίμηνο κατά 15%, με τον CEO και συνιδρυτή της εταιρείας Robin Li, να κάνει λόγο για ισχυρά αποτελέσματα και ανθεκτικότητα της εταιρείας μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις.

Μετά τα αποτελέσματα η μετοχή της Baidu ενισχύεται κατά 1,55%, ενώ συνολικά στο έτος, μέχρι στιγμής φέτος, έχει απωλέσει το 3% της χρηματιστηριακής της αξίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider