Alumil: Κανένα πρόβλημα στις δανειακές μας υποχρεώσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alumil: Κανένα πρόβλημα στις δανειακές μας υποχρεώσεις
 Διευκρινίσεις ως προς την οικονομική κατάσταση της εταιρείας δίνει η Αλουμύλ, με σχετική της ανακοίνωση, απαντώντας στην «αυξανόμενη παραφιλολογία».

Διευκρινίσεις ως προς την οικονομική κατάσταση της εταιρείας δίνει η Alumil, με σχετική της ανακοίνωση, απαντώντας στην «αυξανόμενη παραφιλολογία». Όπως τονίζει δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στις δανειακές υποχρεώσεις της, δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο, ενώ αναμένει ανάπτυξη το δεύτερο εξάμηνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Με αφορμή πρόσφατα σχόλια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Γ. Μυλωνά, η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ διευκρινίζει τα κάτωθι, προς αποκατάσταση της αυξανόμενης παραφιλολογίας. Η ΑΛΟΥΜΥΛ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανειακών και των λοιπών υποχρεώσεων της. Επιπλέον, αναφέρουμε ότι η ΑΛΟΥΜΥΛ πάντοτε ήταν και είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, ενώ δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή είτε προς το Δημόσιο είτε προς τρίτους. Τα αποτελέσματα, που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν, αναδεικνύουν μια υγιή και αναπτυσσόμενη εταιρία, ενώ τα οικονομικά μεγέθη της ΑΛΟΥΜΥΛ αναμένεται να αυξηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Τέλος, υπογραμμίζουμε ότι η εμπλοκή των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων δανείων (“servicers”) στον τραπεζικό δανεισμό της ΑΛΟΥΜΥΛ, ουδέν πρόβλημα δημιουργεί στην βιωσιμότητα, την ήπια ανάπτυξη και την βελτίωση των μεγεθών αυτής, όπως άλλωστε συντελείται τα τελευταία έτη, καθόσον οι αποπληρωμές των δανειακών συμβάσεων εξυπηρετούνται άψογα. Δυστυχώς, όμως, δυσχεραίνει την αλματώδη ανάπτυξη της ΑΛΟΥΜΥΛ, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν διέθετε πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς μέχρι σήμερα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ίδιους πόρους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καζίνο: Προβληματικές επιχειρήσεις που αποδίδουν μόλις 6% των εσόδων της αγοράς παιγνίων

Αλέξανδρος Κουρής: Τι σηματοδοτεί το deal της μπύρας Νήσος με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με επενδύσεις απαντά στις αυξήσεις του κόστους ο Σκλαβενίτης – Ποιες οι εστίες αβεβαιότητας

gazzetta
gazzetta reader insider insider