COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στη Ρόδο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στη Ρόδο
Δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, για 15 ημέρες με ισχύ από σήμερα.

Η Cosmote παρέχει δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας προσφέρει στους συνδρομητές της στη Ρόδο, που επηρεάζεται από τις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής που διαμένουν στη Ρόδο:

  • Δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες με ισχύ από σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).
  • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και της 7 Αυγούστου 2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στο νησί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Nova: Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρόδο

gazzetta
gazzetta reader insider insider