CNBC: Οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν τις τελικές προσφορές εξαγοράς της First Republic

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CNBC: Οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν τις τελικές προσφορές εξαγοράς της First Republic
Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. JPMorgan Chase και PNC Financial Services είναι πιθανοί πλειοδότες για τον προβληματική τράπεζα.

Οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν από τις αμερικανικές τράπεζες τις καλύτερες και τελικές προσφορές εξαγοράς για την First Republic μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, σε μια κίνηση που οι αρχές ελπίζουν ότι θα ηρεμήσει τις αγορές και θα περιορίσει μια περίοδο αβεβαιότητας για τα περιφερειακά χρηματποιστωτικά ιδρύματα.

Όπως αναφέρει το CNBC, JPMorgan Chase και PNC Financial Services είναι πιθανοί πλειοδότες για τον προβληματική τράπεζα, η οποία θα κατασχεθεί και θα πωληθεί αμέσως στη πλειοδότρια τράπεζα, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση. Η Wall Street Journal ανέφερε το ενδιαφέρον αυτών των τραπεζών για την απόκτηση της First Republic την Παρασκευή.

Άλλες εταιρείες είναι πιθανό και άλλες τράπεζες να διεκδικήσουν την First Republic, με την Bank of America να είναι μεταξύ πολλών άλλων ιδρυμάτων που σταθμίζουν μια πιθανή προσφορά, σύμφωνα με άτομα με γνώση του θέματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider