Unibios: Πώληση 150.000 ιδίων μετοχών στον Karl Michael Millauer

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Unibios: Πώληση 150.000 ιδίων μετοχών στον Karl Michael Millauer
Αγοραστής των μετοχών είναι ο κ. Karl Michael Millauer, υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Unibios Συμμετοχών.

H Unibios την Παρασκευή 17.03.2023 προέβη σε μεταβίβαση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, 150.000 Ιδίων Μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, με τιμή πώλησης 0,675 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 101.250 ευρώ.

Οι πωληθείσες ως άνω ίδιες μετοχές αποκτήθηκαν, δυνάμει των σχετικών αποφάσεων της Γενικής Συνελεύσης των μετόχων της Εταιρείας. Κατόπιν αυτού, η Εταιρεία σήμερα δεν κατέχει καμία ίδια μετοχή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Αγοραστής των μετοχών είναι ο κ. Karl Michael Millauer, υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Unibios Συμμετοχών. «Ο κ. Millauer έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε σημαντικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του νερού διεθνώς όπου κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρίες του κλάδου επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης νερού με έμφαση τις επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις, τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις και με έδρα στη Ζυρίχη. Ο κ. Millauer θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Watera International διεθνώς, ενισχύοντας περεταίρω την εξωστρέφεια του Ομίλου Unibios» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανοδικό γύρισμα στις ευρωαγορές, στον απόηχο του deal Credit Suisse - UBS

Καταβαραθρώνεται 50% η μετοχή της Credit Suisse - Μαζεύει τις απώλειες η UBS μετά το deal

Υψηλή μεταβλητότητα στο Χρηματιστήριο - Προσπάθεια για άμυνες μετά το «κύμα» πωλήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider