Ελλάκτωρ: Έως το τέλος Μαρτίου οι συζητήσεις με Wade Adams - Adamas για την ΑΚΤΩΡ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Έως το τέλος Μαρτίου οι συζητήσεις με Wade Adams - Adamas για την ΑΚΤΩΡ
H εταιρεία θα προβεί σε πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη γνώμη για το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των όρων της συναλλαγής.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα διαρκέσουν οι αποκλειστικές συζητήσεις της Ελλάκτωρ με τις Wade Adams και Adamas Group για την πώληση της ΑΚΤΩΡ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει η Ελλάκτωρ, «έγινε αποδέκτης κοινής προσφοράς των εταιρειών WADE ADAMS HELLAS SMSA και ADAMAS GROUP LIMITED για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην θυγατρική της «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ» με τις οποίες ξεκίνησε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις. Η Προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας, παροχής εγγυήσεων υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς και τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας).

Επισημαίνεται περαιτέρω, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε να παραχωρήσει στην WA&AD περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 31.03.2023.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, η Εταιρεία θα προβεί σε πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη γνώμη για το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των όρων της συναλλαγής».

Τι απαντά για το 25% του κλάδου ΑΠΕ

Ως προς τα σχετικά δημοσιεύματα για την πώληση του 25% του κλάδου ΑΠΕ, η Ελλάκτωρ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, εξετάζει διαρκώς επιλογές για την βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Η εταιρεία διευκρινίζει ωστόσο, ότι δεν έχει λάβει οιαδήποτε σχετική απόφαση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΛΠ - COSCO: Νέα υπηρεσία μεταφοράς οχημάτων

Η Entersoft εξαγοράζει την CGSoft και εισέρχεται στην αγορά λογισμικού Property & Real Estate Management

Ελαΐς - Unilever Hellas: Τα deals που έφεραν εκτίναξη της κερδοφορίας και η επόμενη μέρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider