Βρετανία: Η αεροπορική εταιρεία Flybe διέκοψε τις δραστηριότητες της

Newsroom
Μοιράσου το
Βρετανία: Η αεροπορική εταιρεία Flybe διέκοψε τις δραστηριότητες της
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που ο βρετανικός περιφερειακός αερομεταφορέας «κατεβάζει ρολά».

Η βρετανική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία Flybe το Σάββατο διέκοψε τις δραστηριότητές της για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, ακυρώνοντας όλες τις πτήσεις, ενώ 276 εργαζόμενοι απολύθηκαν.

Όπως αναφέρει το Reuters, με ανακοίνωση στον ιστότοπο της, η Flybe ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία, η οποία εκτελούσε τακτικά δρομολόγια από το Μπέλφαστ, το Μπέρμιγχαμ και το Χίθροου σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και προς το Άμστερνταμ και τη Γενεύη, είχε εισέλθει σε διαχειριστικό έλεγχο, για να προστατευτεί από τους πιστωτές της.

«Η Flybe έχει πλέον σταματήσει τις δραστηριότητές της και όλες οι πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο που εκτελούνται από τη Flybe έχουν ακυρωθεί και δεν θα επαναπρογραμματιστούν», ανέφερε η εταιρεία.

Παράλληλα, η Flybe συνέστησε στους ανθρώπους που πρόκειται να πετάξουν με αυτή να μην μεταβαίνουν στα αεροδρόμια. Ένας εκπρόσωπος της διαχειριστικής εταιρείας Interpath Advisory, ανέφερε ότι περίπου 75.000 πελάτες της Flybe είχαν κλείσει εισιτήρια για μελλοντικές πτήσεις, οι οποίες πλέον δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η πρώτη φορά που η Flybe είχε διακόψει τη λειτουργία του, ήταν τον Μάρτιο του 2020 λόγω της κατάρρευσης των αερομεταφορών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.