Morgan Stanley: Κάνουμε «μέτριες» περικοπές θέσεων εργασίας - Έπαινοι για Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Morgan Stanley: Κάνουμε «μέτριες» περικοπές θέσεων εργασίας - Έπαινοι για Μασκ
Δεν αναφέρθηκε στον αριθμό των απολύσεων ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλον Μασκ ο CEO της Morgan Stanley.

Η Morgan Stanley κάνει μέτριες περικοπές θέσεων εργασίας σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό του Τζέιμς Γκόρμαν, καθώς η Wall Street δέχεται πιέσεις ενώ οι προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία παραμένουν ζοφερές.

«Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν», υπογράμμισε ο Γκόρμαν στο συνέδριο του Reuters NEXT, χωρίς να διευκρινίσει αριθμούς. «Κάνουμε κάποιες μέτριες περικοπές σε όλο τον κόσμο. Στις περισσότερες επιχειρήσεις, αυτό συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον Έλον Μασκ, ο Γκόρμαν είπε ότι «δεν θα στοιχημάτιζε εναντίον» του δισεκατομμυριούχου επικεφαλής της Tesla και της Twitter.

«Είναι πιθανώς, μαζί με τον Στιβ Τζομπς και τον Μπιλ Γκέιτς, και έναν ή δύο άλλους, ο πιο ενδιαφέρων επιχειρηματίας των τελευταίων 50 ετών. Ποιος δεν θα ήθελε να συναλλάσσεται με ένα άτομο που έχει αυτού του είδους τις ικανότητες» διερωτήθηκε ο CEO της Morgan Stanley.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Morgan Stanley ήταν μεταξύ των τραπεζών που παρείχαν 13 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Twitter στον Έλον Μασκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Φίλοι» και πάλι Μασκ με Apple - Ήταν απλά μία «παρεξήγηση»

JP Morgan: «Πτώση» έως και 12% για τον S&P το πρώτο 6μηνο του 2023

«Πυρά» κατά Apple και από Μαρκ Ζούκερμπεργκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider