Επίσκεψη της Ναυτικής Σχολής Πολέμου στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίσκεψη της Ναυτικής Σχολής Πολέμου στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense
Τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) επισκέφθηκε η Ναυτική Σχολή Πολέμου (ΝΣΠ), πλαίσιο των ενημερώσεων σε σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας.

Τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) επισκέφθηκε η Ναυτική Σχολή Πολέμου (ΝΣΠ), πλαίσιο των ενημερώσεων σε σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΝΣΠ καταρτίζει και επιμορφώνει στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την εκτέλεση επιτελικών και διοικητικών καθηκόντων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.

Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν τους επιτελείς και τους σπουδαστές της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα της εταιρίας και τις δυνατότητες συνεργασίας της με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς επίσης για τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.

Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της IDE, όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν αναδείξει την εταιρία σε κορυφαία βιομηχανία αμυντικών συστημάτων διεθνώς, και κατ' επέκταση ως βασικό συντελεστή της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intracom Real Estate: Ακίνητα αξίας 63,33 εκατ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο του νέου φορέα

Intracom Defence: Στις 3 πιο δυναμικές επιχειρήσεις βραβεύτηκε στα Growth Awards για 2η χρονιά

Επίσκεψη διοίκησης, σπουδαστών της ΣΤΗΑΔ του ΓΕΣ στην Intracom Defence

gazzetta
gazzetta reader insider insider