Μετά από την Ολλανδία, η Deliveroo αποχωρεί οριστικά και από την Αυστραλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μετά από την Ολλανδία, η Deliveroo αποχωρεί οριστικά και από την Αυστραλία
Η διοίκηση της Deliveroo ανακοίνωσε πως θα δώσει ενισχυμένες αποζημιώσεις στους υπαλλήλους της στην Αυστραλία.

Την αποχώρηση της από την αγορά της Αυστραλίας ανακοίνωσε η Deliveroo, καθώς απέτυχε να ενισχύσει το μερίδιο της στη χώρα σε σχέση με τις ανταγωνίστριες της, Uber Eats και Menulog.

Η Deliveroo Australia Pty ανακοίνωσε πως τίθεται σε ανατολή λειτουργίας, με τη μητρική εταιρεία να σημειώνει πως δεν μπορεί να «φτάσει ένα βιώσιμο και κερδοφόρο μερίδιο στην Αυστραλία χωρίς σημαντικές επενδύσεις».

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Deliveroo της Αυστραλίας συνέβαλε στο 3% της μέσης αξίας συναλλαγών της μητρικής. Η διοίκηση της Deliveroo ανακοίνωσε πως θα δώσει ενισχυμένες αποζημιώσεις στους υπαλλήλους της στην Αυστραλία, αποζημιώσεις στους αναβάτες της και σε ορισμένα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζεται.

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο η Deliveroo ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την αγορά της Ολλανδίας, επικαλούμενη παρόμοιους λόγους.

Η Deliveroo είχε αναφέρει τον Αύγουστο πως εξετάζει την πλήρη αποχώρηση της από την Ολλανδία, καθώς η χώρα ανέρχεται σε ένα μικρό ποσοστό των συνολικών δραστηριοτήτων της παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην κερδοφορία για την Siemens Energy - Δεν θα διανείμει μέρισμα λόγω των οικονομικών «προκλήσεων»

gazzetta
gazzetta reader insider insider