Διαδικτυακοί διαξιφισμοί Στήβεν Κινγκ-Μασκ για το Twitter: «Αυτοί θα έπρεπε να με πληρώνουν»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαδικτυακοί διαξιφισμοί Στήβεν Κινγκ-Μασκ για το Twitter: «Αυτοί θα έπρεπε να με πληρώνουν»
Ήπιος και διαλλακτικός επέλεξε να είναι ο 'Ελον Μασκ σε σειρά από αναρτήσεις στο Twitter προς το ζωντανό «θρύλο» της παγκόσμιας λογοτεχνίας, Στήβεν Κίνγκ.

Ήπιος και διαλλακτικός επέλεξε να είναι ο Έλον Μασκ σε σειρά από αναρτήσεις στο Twitter προς τον ζωντανό «θρύλο» της παγκόσμιας λογοτεχνίας, Στήβεν Κινγκ.

Από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώθηκε η εξαγορά του μέσου κοινωνικού δικτύωσης από τον και επίσημα πλέον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Chief Twit θα αλλάξει τη διαδικασία πιστοποίησης χρηστών, επιβάλλοντας ουσιαστικά συνδρομή σε όσους επιθυμούν να φέρουν το μπλε σηματάκι δίπλα στο όνομα τους.

Οι φήμες αυτές δεν χαίρουν θετικής αντιμετώπισης από διάσημους και μη χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ο πολυγραφότατος συγγραφέας Στήβεν Κίνγκ (Stephen King) σχολίασε χθες σε ανάρτηση του πως «$20 για να κρατήσω το μπλε τσεκ μου; #$^&, θα έπρεπε αυτοί να πληρώνουν εμένα. Εάν αυτό θεσμοθετηθεί, θα την κάνω όπως η Enron». Και συνέχισε απαντώντας σε σχόλιο ακολούθου του πως είναι περίεργη η αντίδραση του συγγραφέα, καθώς διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τη συνδρομή, ο Κινγκ τόνισε πως «Δεν πρόκειται για τα λεφτά, είναι θέμα αρχής».

Τη σκυτάλη πήρε το ίδιο το αφεντικό του Twitter και απάντησε με τρόπο σπάνιο για τον ίδιο πως «θα εξηγήσω τη λογική (πίσω από την ενδεχόμενη απόφαση) μακροσκελώς πριν υλοποιηθεί. Είναι ο μόνος τρόπος να νικηθούν τα μποτς και τα τρόλς». Και συνέχισε σε ξεχωριστή δεύτερη απάντηση του πως «πρέπει να πληρώσουμε κάπως τους λογαριασμούς! Το Twitter δεν μπορεί να εξαρτάται πλήρως από διαφημιζόμενους. Πως σας φαίνονται τα $8;»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Έλον Μασκ παίρνει μαζί του στο Twitter πάνω από 50 έμπιστους υπαλλήλους της Tesla

Ο Έλον Μασκ παίρνει μαζί του στο Twitter πάνω από 50 έμπιστους υπαλλήλους της Tesla

Ο Μασκ διαβεβαίωσε την Κομισιόν ότι η Twitter θα συνεχίσει να σέβεται τους ευρωπαϊκούς κανόνες

gazzetta
gazzetta reader insider insider