Συμμετοχή του LATSCO Family Office στην OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμμετοχή του LATSCO Family Office στην OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Η OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (OCTANE) ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία της και την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στο κεφάλαιο της από το LATSCO Family Office.

Η OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία της και την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στο κεφάλαιο της από το LATSCO Family Office.

H OCTANE ιδρύθηκε το 2007 και διοικείται σήμερα από τους Γιάννη Σπυρόπουλο, Γιώργο Παυλάτο (συνιδρυτές), και Δημήτρη Χριστακόπουλο, στελέχη με πολυετή εμπειρία στο συμβουλευτικό και τραπεζικό χώρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, έχοντας ολοκληρώσει πάνω από 800 έργα στρατηγικής, βελτιστοποίησης εμπειρίας πελάτη, εταιρικής οργάνωσης, υποστήριξης συναλλαγών και διαχείρισης έργων στρατηγικής σημασίας, εστιάζοντας πάντοτε στην παροχή πρακτικών, υλοποιήσιμων συμβουλών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Την OCTANE εμπιστεύονται συστηματικά οι μεγαλύτερες ελληνικές Τράπεζες, εγχώρια και διεθνή επενδυτικά funds, τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι, μεγάλες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες, ΜΜΕ, καθώς και φορείς του Δημόσιου τομέα.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OCTANE Γιάννης Σπυρόπουλος: «Η στρατηγική συνεργασία με το LATSCO Family Office θα οδηγήσει την OCTANE στο επόμενο επίπεδο. Με βάση την επιτυχημένη έως τώρα πορεία μας, τη συνεχώς αναπτυσσόμενη εξαιρετική ομάδα συμβούλων μας και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στοχεύουμε να γίνουμε η αδιαφιλονίκητη επιλογή για συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην ελληνική αγορά. Η επένδυση του LATSCO Family Office– ενός επενδυτή με αποδεδειγμένη ικανότητα να στηρίζει εταιρείες με υψηλή δυναμική – αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών της OCTANE και των προοπτικών ανάπτυξής της».

Ο Chief Investment Officer του LΑTSCO Family Office στην Ελλάδα κ. Νίκος Βουτυχτής σημείωσε ότι: «Με τη συμμετοχή αυτή, αποκτούμε μετοχική αλλά κυρίως στρατηγική σχέση με μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη, ανεξάρτητη και αμιγώς ελληνικών συμφερόντων συμβουλευτική εταιρεία η οποία έχει ήδη υποστηρίξει με επιτυχία τις εταιρείες συμφερόντων μας στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

WATT+VOLT: Το Mare West Retail Park πατάει γκάζι στην ηλεκτροκίνηση και γίνεται μέλος του δικτύου Chargespot

ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση της διαδικασίας για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Διώρυγα της Κορίνθου: Αρχίζει η δεύτερη φάση των έργων αποκατάστασης

gazzetta
gazzetta reader insider insider