Dimand: Γνωστοποίηση διορισμού ειδικού διαπραγματευτή Eurobank Equities και Alpha Finance

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Dimand: Γνωστοποίηση διορισμού ειδικού διαπραγματευτή Eurobank Equities και Alpha Finance
Οι «ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ» ειδικοί διαπραγματευτές επί των μετοχών της DIMAND προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8 Αυγούστου 2022.

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία «DIMAND Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με σχετική απόφασή της, η οποία ελήφθη κατά την συνεδρίασή της στις 4 Αυγούστου 2022 ενέκρινε την απόκτηση από τα μέλη της ΕΧΑΕ «ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ» της ιδιότητας των ειδικών διαπραγματευτών επί των μετοχών της Εταιρείας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8 Αυγούστου 2022.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις, η Εταιρεία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του ΧΑ σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει την συμφωνηθείσα αμοιβή στην Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ..

2. Η ως άνω σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

Παράλληλα:

1. Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει την συμφωνηθείσα αμοιβή στην Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.

2. Η ως άνω σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θετικό «σήμα» από JP Morgan, Deutsche Bank, Citi για την Τράπεζα Πειραιώς μετά τα ισχυρά αποτελέσματα

Alpha Bank: Αύξηση 44% στα εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε 3,5 έτη

Το «χώσιμο» της Fidelity στη Jumbo - Καλά μαντάτα για το μέρισμα της Eurobank

gazzetta
gazzetta reader insider insider