Όμιλος ELTON: Αύξηση τζίρου α' εξαμήνου 37% στα 97 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όμιλος ELTON: Αύξηση τζίρου α' εξαμήνου 37% στα 97 εκατ. ευρώ
Με την ελεγχόμενη επανεκκίνηση των λειτουργιών που έλαβε χώρα στα μέσα Απριλίου, η Ουκρανική θυγατρική σημείωσε προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων, επιτυγχάνοντας να ανακτήσει για το 1ο εξάμηνο 2022 το 66% του αντίστοιχου μεγέθους της περσινής συγκριτικής περιόδου.

Σημαντική άνοδο του κύκλου εργασιών της τάξεως του 37% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο της περσινής χρήσης, σημείωσε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ELTON, το 1ο εξάμηνο του έτους, ανερχόμενος στα 97 εκ. ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μολονότι οι θετικές αυτές επιδόσεις αφορούν σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκτός της Ουκρανίας λόγω των γνωστών δυσμενών συνθηκών, αξίζει να αναφερθεί ότι με την ελεγχόμενη επανεκκίνηση των λειτουργιών που έλαβε χώρα στα μέσα Απριλίου, η Ουκρανική θυγατρική σημείωσε προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων, επιτυγχάνοντας να ανακτήσει για το 1ο εξάμηνο 2022 το 66% του αντίστοιχου μεγέθους της περσινής συγκριτικής περιόδου.

Στον Όμιλο ELTON, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, συνεχίζεται η αναπτυξιακή δυναμική με την ίδια αφοσίωση στη βιώσιμη οικονομική διαχείριση προς όφελος της οικογένειας της ELTON αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Elton: Καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις logistics της θυγατρικής στην Ουκρανία

Elton: Ανεστάλη η λειτουργία της θυγατρικής στο Κίεβο

Στα 109 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Elton στο εννεάμηνο - Αύξηση 30% στα EBITDA

gazzetta
gazzetta reader insider insider