Η Κομισιόν ενέκρινε την εξαγορά της Ελλάκτωρ από τη Reggeborgh

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Κομισιόν ενέκρινε την εξαγορά της Ελλάκτωρ από τη Reggeborgh
Στην έγκριση της εξαγοράς της Ελλάκτωρ από την ολλανδική Reggeborgh Invest B.V. προχώρησε την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βάσει του κανονισμού συγκεντρώσεων της ΕΕ.

Στην έγκριση της εξαγοράς της Ελλάκτωρ από την ολλανδική Reggeborgh Invest B.V. προχώρησε την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βάσει του κανονισμού συγκεντρώσεων της ΕΕ.

Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επιφέρει προβλήματα ανταγωνισμού, δεδομένου ότι η Ελλάκτωρ και η Reggeborgh δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές αγορές. Η πράξη εξετάστηκε δυνάμει της απλουστευμένης διαδικασίας ελέγχου των συγκεντρώσεων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ελλάκτωρ είναι όμιλος υποδομών που δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς των κατασκευών, των παραχωρήσεων, του περιβάλλοντος, των ΑΠΕ και της ανάπτυξης και των υπηρεσιών ακινήτων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Η Reggeborgh είναι επενδυτικός όμιλος με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει δραστηριότητες στους τομείς των κατασκευών, του βιομηχανικού εφοδιασμού και των υποδομών, της επεξεργασίας αποβλήτων και των ΑΠΕ, κυρίως στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Επιτροπής για τον ανταγωνισμό, στο δημόσιο μητρώο υποθέσεων, με αριθμό υπόθεσης M.10799.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έκρηξη ακρίβειας τον Ιούνιο στην αγορά – Άνοδος πληθωρισμού στο 12,1% - Υψηλό 29 ετών

ΟΠΑΠ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,9 ευρώ/μετοχή - Από 4 Αυγούστου η καταβολή

gazzetta
gazzetta reader insider insider