Συμφωνία Vodafone με Walt Disney για την προσθήκη του Disney+ στη Vodafone TV

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμφωνία Vodafone με Walt Disney για την προσθήκη του Disney+ στη Vodafone TV
vodafone tv disney+
Oι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ που περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας

Τα χέρια έδωσαν τελικά Vodafone Ελλάδας και Walt Disney Company Ελλάδας, επισφραγίζοντας τις πληροφορίες για συνεργασία της Vodafone TV με την νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney+ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου 2022. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμά του το insider.gr, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν, προσφέροντας στους συνδρομητές του Vodafone TV πρόσβαση στη streaming υπηρεσία της Disney.

Παρότι περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, η συμφωνία, βάσει πληροφοριών του insider.gr περιλαμβάνει αφενός την ενσωμάτωση του Disney+ στην πλατφόρμα της Vodafone TV κι αφετέρου την από κοινού εμπορική διάθεση των υπηρεσιών, με κάποια ενδεχομένως προνομιακή τιμή αν επιλεγούν και οι δύο συνδρομές, ή αν συνδυαστούν οι συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης με πακέτα τηλεφωνίας ή/και internet. Λαμβάνοντας υπόψη άλλες χώρες του εξωτερικού όπου οι δύο εταιρείες διατηρούν αντίστοιχες συνεργασίες, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία, η συνδρομή για την απόκτηση και των δύο κυμαίνεται κοντά στα 11,50.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται και στην σχετική ανακοίνωση, οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ που περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, «με αποκλειστικούς προνομιακούς όρους». Κατά συνέπεια, από τις 14 Ιουνίου, το Vodafone TV θα κάνει διαθέσιμο το Disney+ σαν βασική υπηρεσία στα πακέτα του και έτσι, οι συνδρομητές της τηλεόρασης της Vodafone θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου, ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του Disney+, ως μέρος της συνδρομής τους, μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής.

Τι περιλαμβάνει η πλατφόρμα το Disney+

Να θυμίσουμε ότι το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Η direct-to-consumer streaming υπηρεσία, Disney+ από τη The Walt Disney Company, αποτελεί μέρος της Disney Media & Entertainment Distribution. Η υπηρεσία προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους. Με αποκλειστική πρόσβαση στη μακρόχρονη ιστορία της Disney και την ασύγκριτη κινηματογραφική και τηλεοπτική ψυχαγωγία, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios, ενώ προσφέρει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures μεταξύ άλλων.

Στην περίπτωση της χώρας, το Disney+ θα κάνει πρεμιέρα σε 15 περίπου ημέρες από σήμερα (14 Ιουνίου) και 10 ημέρες αργότερα θα προβάλει αποκλειστικά την ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» με την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα, στην Αμερική και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Από την έναρξη λειτουργίας του, οι συνδρομητές του Disney+ και της Vodafone TV, θα μπορούν να απολαύσουν τη σειρά των Marvel Studios, «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac, την υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» και τις διάσημες σειρές του Star Wars, «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau.

Στους ηχηρούς τίτλους ταινιών που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της Walt Disney συγκαταλέγεται και η υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella de Vil.

Όσο για το περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους όπως την επιτυχημένη, πρωτότυπη κωμική σειρά «Only Murders in the Building», τις μίνι σειρές «The Kardashians», «Pam & Tommy» και «Queens», όπως επίσης προηγούμενους κύκλους των σειρών «The Simpsons», «Grey's Anatomy», «9-1-1» και «The Walking Dead». Ακόμα, από το National Geographic, μεταξύ άλλων θα μπορούν να απολαύσουν την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ» και το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Free Solo».

Με αφορμή τη συνεργασία με το Disney+, ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Quique Vivas, δήλωσε: «Με αυτή την πρωτοβουλία, το Vodafone TV διευρύνει τον χάρτη του περιεχομένου που προσφέρει στις ελληνικές οικογένειες, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς θα επιτρέψει στη Vodafone να συνδυάσει τις καλύτερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, με το σημαντικότερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο οικιακής διασκέδασης κάτω από μία στέγη, κάνοντας την πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς και τις υπηρεσίες οικιακής διασκέδασης και περιεχομένου εύκολη, με ένα τηλεκοντρόλ, απλή και συμφέρουσα για όλους».

Από πλευράς του ο Βασίλης Ηλιόπουλος, Vice President και General Manager της The Walt Disney Company Ελλάδας, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο, στη μακροχρόνια σχέση μας με τη Vodafone Ελλάδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και το γεγονός ότι θα προσφέρουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV, πρόσβαση στον απίστευτο κατάλογο ταινιών, σειρών και πρωτότυπου περιεχομένου του Disney+».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο κόκκινο η μάχη στη συνδρομητική τηλεόραση

EON TV: Η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην ΝΑ Ευρώπη έρχεται και στη Wind

Netflix: Απολύει 150 εργαζομένους μετά τη «βουτιά» των συνδρομητών στην πλατφόρμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider