Το «σφυρί» του πλειστηριασμού θα «χτυπήσει» για το Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso στο Ναύπλιο

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το «σφυρί» του πλειστηριασμού θα «χτυπήσει» για το Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso στο Ναύπλιο
Οι πλειστηριασμοί μετά την κρίση του κορονοϊού ξεκίνησαν και αρκετά τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία και resorts έχουν αλλάξει χέρια και ετοιμάζονται προς λειτουργία από τους νέους ιδιοκτήτες.

Οι πλειστηριασμοί μετά την κρίση του κορονοϊού ξεκίνησαν και αρκετά τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία και resorts έχουν αλλάξει χέρια και ετοιμάζονται προς λειτουργία από τους νέους ιδιοκτήτες. Ένα από αυτά είναι και το ιδιαίτερο και μοναδικό Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό την 5η Μαΐου 2022 και σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες εξετάζουν το ακίνητο, καθώς είναι το μοναδικό resort στην ευρύτερη περιοχή.

Το συγκεκριμένο Hotel & Resort, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια, με συνολική επιφάνεια 14.825 τ.μ. (με βάσει την άδεια του ΕΟΤ), είναι κτισμένο σε ένα προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο επιφανείας 31.536,48τ.μ. στην παραλία της Κάντιας και σε κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο και πρόκειται να εκπλειστηριαστεί την 5η Μαΐου 2022, με αρχική τιμή € 9.750.000. Οι προκαταβολές, ύψους € 2.925.000 (30% της τιμής α’ προσφοράς), για την συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν έως την Τρίτη 2 Μαΐου το αργότερο.

Πρόκειται για ξενοδοχείο κλασικού τύπου, όπου σύμφωνα με το σήμα ΕΟΤ είναι κατηγορίας πέντε αστέρων και 5 διαφορετικών τύπων, ήτοι 18 Classical Rooms, δηλαδή δωμάτια με εμβαδόν 38-40 τ.μ., θέα στην κεντρική πισίνα και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ενηλίκων και 1 παιδιού, 56 Deluxe Rooms, δηλαδή δωμάτια επιφανείας 40-45 τ.μ. και 25 σουίτες επιφανείας 40-120 τ.μ., εκ των οποίων οι 4 με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται τρία εστιατόρια, εκ των οποίων, το Pool restaurant, το οποίο παρέχει γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης εξωτερικής πισίνας (περίπου 4.000 τ.μ.). Επίσης στο ξενοδοχείο βρίσκονται τρία καφέ – μπαρ, δύο αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 & 30 ατόμων αντίστοιχα, οι οποίες διατίθενται και για την διοργάνωση εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις SPA και θαλασσοθεραπείας με 2 εσωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, jacuzzi, solarium, παιδότοπος και άμεση πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική, όπως αναφέρει και σε επίσημο site κρατήσεων, καθώς και τμήμα καταφυγίου τουριστικών σκαφών βάσει και της έκθεσης, που είναι ανεβασμένη στο επίσημο E Auction.

Το παραθαλάσσιο Kandia’s Castle Resort & Thalasso Nafplio, βρίσκεται σε μία τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή, κτισμένο πάνω σε μία πανέμορφη ιδιωτική παραλία του Αργολικού κόλπου στην περιοχή της Κάντιας, μόλις 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το Ναύπλιο, σε απόσταση 1 ώρα και 45 λεπτά από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 2 ώρες από την Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το ξενοδοχείο βγαίνει σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την CEPAL HELLAS Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. και υπεύθυνη για την προώθηση της διαδικασίας την εταιρεία ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP Paribas Real Estate.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider