Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Morgan Stanley

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Morgan Stanley
Κέρδη, που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών της Wall Street, ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο η Morgan Stanley, λόγω των σταθερών εσόδων από τις συναλλαγές.

Κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών της Wall Street, ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο η Morgan Stanley, λόγω των σταθερών εσόδων από τις συναλλαγές. Η μετοχή της ενισχύθηκε πάνω από 2% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Ειδικότερα, τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 2,02 δολάρια ανά μετοχή, από 1,68 δολάρια που ανέμεναν αναλυτές, σε δημοσκόπηση της Refinitiv, ωστόσο κατέγραψαν μείωση από τα 2,19 δισ. δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα συνολικά κέρδη μειώθηκαν κατά 11% στα 3,54 δισ. δολάρια από τα 3,98 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη μειώθηκαν στα 2,06 δολ. ανά μετοχή από τα 2,22 δολ. ανά μετοχή. Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 6% στα 14,8 δισ. δολάρια, από 15,72 δισ. δολάρια, έναντι προσδοκιών για 14,2 δισ. δολάρια.

Τα έσοδα από τις συναλλαγές μετοχών της Morgan Stanley ανήλθαν στα 3,2 δισ. δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 2,7 δισ. δολάρια. Τα έσοδα σταθερού εισοδήματος διαμορφώθηκαν σε 2,9 δισ. δολάρια για το τρίμηνο, ξεπερνώντας την εκτίμηση των 2,2 δισ. δολάρια.

Σημειώνεται πως έως σήμερα η μετοχή έχει υποχωρήσει κατά 14,3%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πτωτικά τα έσοδα της Wells Fargo στο α' τρίμηνο - Fed και Ουκρανία επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη

gazzetta
gazzetta reader insider insider