Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας - Kαι φέτος στο πλευρό των συνεργατών της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας - Kαι φέτος στο πλευρό των συνεργατών της
Λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο κόστος καλλιέργειας του Έλληνα παραγωγού που σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η εταιρεία επισημαίνει πως θα σταθεί και φέτος στο πλευρό των συνεργατών της. 

Το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού αποτελεί για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, μια μακροχρόνια στρατηγική επιλογή που εξασφαλίζει την κάλυψη του συνόλου των αναγκών της για εγχώρια παραγωγή μπύρας από ελληνικό κριθάρι αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Η σημασία του Προγράμματος είναι πολύ μεγάλη, τόσο για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας, όσο και ως προς τα πολλαπλασιαστικά του οφέλη σε κοινωνική αξία για συνεργαζόμενους αγρότες και τοπικές κοινωνίες, όπως αυτά καταγράφηκαν σε πρόσφατη μελέτη Εκτίμησης Κοινωνικής Απόδοσης Επένδυσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο κόστος καλλιέργειας του Έλληνα παραγωγού που σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η εταιρεία επισημαίνει πως θα σταθεί και φέτος στο πλευρό των συνεργατών της.

«Πρόθεσή μας είναι να κινηθούμε πέρα και άνω των συμβατικών υποχρεώσεων που απορρέουν από το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας, προσαρμόζοντας, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μας, την πολιτική μας στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Παραμένουμε πιστοί στη διαχρονική σημασία του Προγράμματος και στη σχέση μας με τους συνεργάτες μας παραγωγούς», καταλήγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σημαντικά τα οφέλη σε κοινωνική αξία από το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού

Έρχονται ανατιμήσεις στη μπίρα. Τι εκτιμά ο CEO της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας –Αισιοδοξία για ισχυρό 2022

«Σερβίρω Υπεύθυνα» mobile app: Η εφαρμογή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για υπεύθυνη διάθεση αλκοόλ

gazzetta
gazzetta reader insider insider